Word Slank Revolutie

De Keto Revolutie

 

De Keto Revolutie is ontwikkeld door Mitchel van Duuren.

Het is een manier om snel gewicht te verliezen en meer energie te krijgen. Dat komt omdat je extreem koolhydraatarm gaat eten en heel snel vetten gaat verbranden. Deze is methode bijzonder effectief. De Keto Revolutie is een totaalprogramma, dat je volledig digitaal volgt. Je leert je voedingspatroon zo aan te passen dat je vetverbranding versnelt. Al gauw zal je merken dat de kilo’s eraf gaan en dat je een slanker figuur begint te krijgen.

Wat is het keto dieet?

Bij het keto of ketogeen dieet eet je heel weinig koolhydraten. Het is dan ook het strengste koolhydraatarme dieet dat er bestaat. Bij het keto dieet eet je maximaal 50 gram koolhydraten per dag. Koolhydraten zijn een belangrijke energiebron voor ons lichaam.

Hoe werkt het ketogeen dieet?

Als je koolhydraten eet, breekt je lichaam die af tot glucose. Hierdoor krijgt het lichaam nieuwe energie. In je lever wordt een voorraadje glucose opgeslagen in de vorm van glycogeen. Zodra de glucosespiegel in je bloed daalt, wordt deze reservevoorraad aangesproken. Bij het keto dieet eet je nauwelijks koolhydraten. Daardoor is de glucosespiegel in je bloed laag. Je lichaam spreekt dus de voorraad glycogeen in je lever aan. Tot die op is, want omdat je zo weinig koolhydraten eet, komt er geen glycoceen meer bij.

Vet verbranden

Nu er geen glucose aanwezig is om te verbranden, schakelt je lichaam over op vetzuurverbranding. Zo ontstaan er ketonen, die in plaats van glucose als brandstof worden gebruikt. Door deze ketonlichamen wordt het bloed zuurder. Zo komt je lichaam in de ‘ketose stand’ terecht. Meestal duurt het een paar dagen voor je deze staat van ketose bereikt. Het keto dieet is niet alleen koolhydraatarm, maar ook vetrijk. Bij iedere maaltijd wordt vetrijke voeding gegeten. Het gaat dan om verzadigde vetten als kokosolie, eieren en vette vis, maar ook om enkelvoudig onverzadigde vetten als olijfolie en avocado’s.

Hoe ziet het Keto Revolutie programma eruit?

De Keto Revolutie is een digitaal pakket om je lichaam binnen 21 dagen te veranderen. Je wordt stap voor stap door het hele proces geleid. Het doel is om af te vallen en (buik)vet kwijt te raken. Het programma duurt drie weken, waarin je steeds een onderdeel van de Keto videocursus bekijkt. Na je aanmelding kom je in een speciaal ledengedeelte. Daar vind je veel informatie, video’s, recepten en boodschappenlijstjes.

Voedings- en boodschappenlijst

Bij de Keto Revolutie krijg je een voedingslijst en verschillende boodschappenlijstjes. Dat is er gemakkelijk, zeker als je net begint met het programma. De voedingslijst is een handige checklist, waarop je kunt nagaan of bepaalde voedingsmiddelen in het keto dieet passen. Heb je inspiratie voor de maaltijden nodig? Kijk dan in het digitale receptenboek en kies uit 62 verschillende keto recepten.

Combineren met intermittent fasting

In de Keto Revolutie combineert Mitchel van Duuren het ketogeen dieet met intermittent fasting. Dit is een manier van afwisselend vasten, bijvoorbeeld om de dag of periodiek. Intermittent fasting heeft veel voordelen voor de gezondheid. Bovendien stimuleert het de vetverbranding nog eens extra. Het ketogeen dieet en intermittent fasting vullen elkaar dus perfect aan.

Kosten van de Keto Revolutie

Je kunt nu starten met de Keto Revolutie voor een introductieprijs van slechts € 37. Daarvoor krijg je heel veel:

· De Keto Revolutie (e-book)

· Intermittent Fasting (e-book)

· Keto Revolutie Receptenboek (e-book)

· Maaltijdplanners en boodschappenlijstjes voor 21 dagen

Ben je na verloop van tijd toch niet tevreden over het programma? Dan kun je binnen 60 dagen je geld terugvragen. De Keto Revolutie is een ideale manier om snel af te vallen en zeker voor deze instapprijs de moeite dubbel en dwars waard.

 

Slank door de overgang? Het kan echt!Slank door de overgang

 

De_Keto_Revolutie