Word Slank Revolutie

Slank door de overgang? Het kan echt!

Wil jij slank door de overgang? Dan ben je niet de enige. Het is een wens van heel veel vrouwen. In de overgang kun je last krijgen van allerlei vervelende klachten. Buikvet is er daar één van. Je kunt natuurlijk een crash dieet gaan volgen of intensief gaan sporten, maar dat lijkt alleen maar averechts te werken. Je buik wordt juist dikker en die kilo’s willen er maar niet af. Ria Kamelle is overgangsconsulente en pakt het heel anders aan. Ze leert je namelijk hoe je je vetverbrandende hormonen kunt activeren. Zo val je af zonder hongergevoel. Met het programma ‘Slank door de overgang’ verbrand je op een effectieve manier buikvet en krijg je een strakker en slanker figuur.

Overgangsklachten

De overgang wordt door de meeste vrouwen als een lastige periode ervaren. Je lichaam verandert behoorlijk en je kunt last hebben van overgangsklachten. Je wordt overvallen door opvliegers, je voelt je mentaal niet stabiel en de kilootjes sluipen er langzaamaan bij. Dat heeft allemaal te maken met een veranderende hormoonhuishouding. Door die meer in balans te brengen, verminderen de klachten van de overgang, ook die van overgewicht en buikvet. Daar is geen dieet of sportschool voor nodig.

Speciaal voor vrouwen van 40+

‘Slank door de overgang’ is speciaal ontwikkeld voor vrouwen van 40 jaar en ouder. Door middel van de juiste voeding komt je hormoonhuishouding weer in balans. Dit zorgt er onder andere voor dat je permanent buikvet verbrandt. De methode heeft niet alleen invloed op je gewicht. Ook andere overgangsklachten kunnen erdoor verminderen. ‘Slank door de overgang’ is door iedere vrouw van 40+ te gebruiken voor meer energie, een betere weerstand en een platte, slanke buik.

Hoe werkt ‘Slank door de overgang’?

Het programma bestaat uit 3 stappen:

1. De stimulatie van overgangshormonen wordt uitgeschakeld. Zo ga je al binnen 24 uur buikvet verbranden.

2. De hormoonhuishouding wordt in balans gebracht en je buik wordt steeds strakker.

3. Je zet je stofwisseling direct in om optimaal buikvet te verbranden.

Misschien heb je al veel andere afvalmethodes geprobeerd, maar hebben die niet geholpen. Dat heeft ermee te maken dat deze programma’s vaak zijn afgestemd op vrouwen van 20 tot 40 jaar. Ze houden geen rekening met de hormoonhuishouding van vrouwen die in de overgang zijn. ‘Slank door de overgang’ doet dat wel. Dankzij de gezonde recepten ga je maaltijden en tussendoortjes eten die je stofwisseling versnellen. Zo verteert je lichaam haar eigen vet.

Voordelen van ‘Slank door de overgang’

Door een veranderd voedingspatroon behaal je al snel resultaat. Je buikvet verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het mooie van dit programma is dat je geleidelijk gewicht verliest. Je blijft gewoon lekker en gezond eten. Ook tussendoortjes horen daarbij. De gerechten zijn eenvoudig klaar te maken met producten die je in iedere supermarkt kunt kopen. Het hele gezin kan van deze lekkere maaltijden meegenieten. Je krijgt handige boodschappenlijstjes en maaltijdplanners, zodat je altijd snel klaar bent

Kijk hier voor meer boeken van Ria Kamelle

 

20_Dagen_Suikervrij/

Overwin_je_Overgang_Dagaanbieding

50_Recepten_in_30_Minuten