Word Slank Revolutie

Overwin Je Overgang van Ria Kamelle: Waardevol Of Onzin? 


0

2020 Review: Overwin Je Overgang  van Ria Kamelle

De overgang, iedere vrouw zal het ervaren. Het is een verandering in je leven.

Het wordt ook wel de menopauze genoemd, maar ik noem het zelf liever de promotie. Je lichaam verandert en past zich aan aan de nieuwe fase in je leven.

Als je dit leest, zit jij in de overgang. Kan het boek Overwin Je Overgang van Ria Kamelle je helpen? Je leest het in mijn review van Overwin Je Overgang.

Tijdens de overgang gebeurt er veel in je lichaam. Dit is geen prettige ervaring. ‘Overwin’ suggereert dat het een strijd gaat worden met je lichaam. Dat is denk ik niet helemaal de juiste woordkeuze.

Dit boek staat vol met tips waardoor je leert om prettig door de overgang heen te komen.

Zo sta je er niet alleen voor in deze nieuwe fase in je leven, vol veranderingen, maar ben je je bewust van wat je lichaam doormaakt, en krijg je handvaten aangereikt van Ria Kamelle over hoe je je lichaam kunt begrijpen.

Wie is Ria Kamelle en is ze te vertrouwen?

De schrijfster van Overwin Je Overgang is Ria Kamelle. Ria Kamelle is 49 jaar en moeder van drie kinderen.

Samen met haar man Marco heeft ze een eigen bedrijf. Sinds enkele jaren zit ze in de overgang, net als jij. Ria Kamelle schrijft heel fijn en overtuigend vanuit haar eigen ervaring.

Tijdens haar eigen overgang, toen haar lichaam promoveerde naar een nieuwe levensfase, merkte ze dat veel artsen, therapeuten en gezondheidscoaches niet begrepen hoe je als vrouw de overgang beleeft en waar je doorheen gaat.

Zoals veel vrouwen en moeders van haar leeftijd, is ze altijd druk. Eigen bedrijf, verantwoordelijkheden, drie kinderen, hond, huishouden, koken en ze wil ook graag met vriendinnen afspreken.

Maar toen liep Ria Kamelle volledig vast. Ze had tijdens de overgang heel veel last van geestelijke en lichamelijk klachten. En toen zat ze op een mistige avond in haar auto langs de weg. Ze was verdwaald.

De tranen liepen langs haar wangen. Ze voelende zich angstig, paniekerig en ongelukkig. Wat was er met haar aan de hand?

Haar huisarts is een hele aardig man, maar ze voelde zich niet begrepen. Vriendinnen vermeden ook liever het onderwerp. Zelf haar moeder kon Ria niet veel duidelijkheid geven. Daarom heeft Ria het zelf uitgezocht.

Het boek is het resultaat van haar zoektocht naar wat er met haar lichaam gebeurde tijdens de overgang, en hoe je de overgang prettig kunt doorlopen.

Zij wil haar kennis en ervaringen delen met andere vrouwen, en daarom heeft ze het e-book Overwin Je Overgang geschreven.

Is Ria Kamelle te vertrouwen?

Maar wie is Ria Kamelle echt? Een klein onderzoekje op internet leert me dat Ria Kamelle een pseudoniem is.

Wie heeft Overwin Je Overgang geschreven? Er zit een bedrijf achter het e-book Overwin Je Overgang, namelijk het bedrijf van Christian Augustus en zijn partner Sylvia van Hoorne.

Het is jammer dat de schrijver een fictief persoon is. Dit zie je wel vaker bij e-books. Dit ontkracht enigszins de boodschap van het boek, en dat is jammer.

Toch gaat het vooral om de inhoud van het boek, en niet de schrijver of de marketing. En zoals je hieronder in de verdere review van Overwin Je Overgang kunt lezen, is dit een goed boek waar je veel aan kunt hebben en daarom zeker te vertrouwen.

Wat is het programma Overwin Je Overgang?

Overwin Je Overgang is een gids voor vrouwen die ook in de overgang zitten. Met tips en tricks die je helpen om de overgangsklachten te verminderen. Maar ook oefeningen zodat je weer lekker in je veel kunt zitten. Daarmee krijg je weer zin en motivatie.

Het e-book Overwin Je Overgang is een boek met meer dan 200 pagina’s aan praktische tips, oefeningen en uitleg. Een zeer complete gids dus.

Dit boek richt zich heel sterk op oplossingen, motivatie, levenslust en energie. Dit zijn de dingen die je als vrouw nodig hebt tijdens de overgang.

Het boek geeft daarom erkenning, maar ook de informatie en tips die je wilt lezen. De overgang is een transformatie waar je doorheen moet, en dit boek kan jouw gids zijn om er zo goed mogelijk doorheen te komen.

Deze gids voor vrouwen in de overgang is een programma van 27 dagen, waarin je leert hoe je van overgangsklachten kunt afkomen. Onder andere met voeding, meditatie en oefeningen.

Is Ria Kamelle de vriendin die jou door de overgang heen helpt?

Waarom Overwin Je Overgang van Ria Kamelle volgen?

Net als Ria Kamelle kan jij tegen hetzelfde zijn aangelopen. Je lichaam transformeert, maar je weet niet wat er gebeurt.

Je vindt geen antwoorden bij je huisarts, vriendinnen of je moeder. Je voelt van alles, en dat is absoluut niet prettig.

Je hebt daarom een gids nodig met informatie over de overgang, maar ook met tips en oefeningen die je helpen.

Je lichaam transformeert, met of zonder dit e-book. Maar dit e-book Overwin Je Lichaam helpt je om zo prettig mogelijk de overgang te beleven.

Zijn er kritiekpunten aan Overwin Je Overgang?

Een Review Overwin Je Overgang is geen review zonder mijn eigen mening over Overwin Je Overgang. Zoals je van me weet, deel ik graag een eerlijke mening in mijn reviews.

Ik vind dat dit e-book heel goed is geschreven. Ik kan me heel goed vinden in het verhaal. Je zoekt als vrouw naar erkenning, informatie, maar ook naar tips, oefeningen en adviezen. Wat moet je doen? Daar is dit boek heel sterk in.

Maar dit is echt een informatief boek. Een gids voor de overgang. Het mist soms diepgang, en het mist een persoonlijke manier van schrijven. Daarom vind ik het geen handboek om je overgang te overwinnen.

Het is vooral een informatief boek om de transformatie van je lichaam te begrijpen. En daarnaast krijg je heel veel handvatten om deze transformatie zo prettig mogelijk te doorstaan.

En deze handvatten zijn een zeer sterke kracht van dit e-book. Ik weet zeker dat veel vrouwen heel veel hebben aan deze handvatten, en dus aan deze gids voor de overgang.

Wat krijg je allemaal in het programma Overwin Je Overgang?

Je krijgt natuurlijk het e-book Overwin Je Overgang van Ria Kamelle. Dit is een boek van 212 pagina’s met informatie over de overgang.

Maar je krijgt ook een hele reeks gratis bonussen als je bestelt via de link onderaan deze review. Je krijgt dus veel waar voor je geld.

Bonus 1: Praktische kruidengids voor overgangsklachten

In dit e-boekje staan verschillende kruiden die je kunnen helpen bij je overgangsklachten.

Bonus 2: 17 gezonde recepten voor minder overgangsklachten

Je eetpatroon is een belangrijke basis om de overgang gezond door te komen. In deze bonus krijg je 17 gezonde recepten.

Gezond eten helpt jouw hormoonhuishouding, en is daarom belangrijk om overgangsklachten te verminderen.

Wil je meer informatie over gewichtstoename tijdens de overgang? Dit is het tweede boek van Ria Kamelle. Lees dan mijn review over Slank Door De Overgang >>>

Bonus 3: Praktische meditatieoefeningen voor innerlijke vrede

Leer met deze bonus mediteren, voor innerlijke rust en vrede tijdens de intense overgang.

Bonus 4: Gratis updates en ondersteuning

Je hebt levenslang toegang tot eventuele updates aan dit e-book, en ook ondersteuning per mail.

Ervaringen met het Overwin Je Overgang programma

Ik kwam via Vitaal Gezond bij het boek ‘overwin je overgang’, en heb het direct besteld. Het boek staat vol met praktische en eenvoudige tips. Nu weet ik wat ik moet doen!!!

Ik voel me daardoor sterk en heb momenteel geen last meer van zweetaanvallen en opvliegers. Ik krijg steeds meer energie” – Saskia (46)

Ik heb weer rust gekregen, en voel de overgangsklachten minder worden. Ik ga door met je programma. Dankjewel voor de uitleg, aanmoediging en je hulp” – Roos (52)

Dit boek heeft mij erg geholpen. Ik had ontzettend last van onregelmatige menstruaties. Heel vervelend. Door de recepten en oefeningen uit dit boek gaat het nu veel beter met me. Ik weet nu hoe belangrijk een gezonde hormoonhuishouding is en wat ikzelf kan doen om de klachten te verlichten. Bedankt dat je me op dit boek hebt gewezen” – Magda (45)

Review eindoordeel: Is Overwin Je Overgang de moeite waard?

Wat een uitgebreid e-book met tips en aanbevelingen! Ik hoor van mijn eigen volgers dat veel vrouwen heel veel aan dit boek hebben gehad. En ik zelf ook.

Ik ben door dit e-book verknocht geraakt aan kruidenthee, en enkele recepten uit het e-book zijn mijn favoriet geworden.

Maar wat vooral belangrijk is, is dat je goed voor jezelf zorgt wanneer je in de overgang zit. Alleen op deze manier komt je zo goed mogelijk door de overgang heen. En juist daar ondersteund dit uitgebreide e-book je bij.

Overwin Je Overgang Kopen of Bestellen?

Heb jij meer vragen dan antwoorden over de overgang?

Bestel dan direct dit E-book. Je ontvangt het E-book + alle gratis bonussen direct als je het bestelt via de onderstaande link:

Profiteer van een hoge korting door het E-book

Overwin Je Overgang te bestellen via deze link >>>

Overwin Je Overgang

Overwin Je Overgang