Word Slank Revolutie

Overwin je Overgang, Het echte verhaal van Ria Kamelle + Recepten


Start met KetoX

Iedere vrouw tussen de 45 en 55 jaar komt in in de overgang, met alle bijkomende klachten en symptomen. Steeds vaker komen vrouwen jonger in de overgang, zelf als je de 40 jaar nog niet hebt bereikt is het mogelijk om in de menopauze te belanden.

Een kleine groep mag zich gelukkig prijzen, maar ongeveer 80% van alle vrouwen krijgt in meer of mindere mate last van overgangsklachten. Alleen in Nederland zijn dat bijna 1 miljoen vrouwen. Een (huis) arts kan veelal weinig doen om deze klachten te verminderen, en veel vrouwen hebben zich erbij neergelegd dat het ‘erbij hoort’. Toch is het goed mogelijk om overgangsklachten als opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen te verminderen of zelfs te stoppen. Voor me ligt het boek Overwin Je Overgang van Ria Kamelle. Je kunt nu zelf ontdekken hoe je afkomt van je overgangsklachten in 27 dagen.

symptomen van de overgang

Klachten waar je last van kunt hebben zijn bijvoorbeeld vermoeidheid, opvliegers en angstgevoelens. Het e-boek is ontwikkeld door Ria Kamelle (49 jaar). Zij bevindt zich al enkele jaren in de overgang en is zelf geen arts, gezondheidscoach of therapeut. Ze runt samen met haar man Marco een eigen bedrijf. Ze is ook moeder van drie kinderen. Ze zit momenteel in de overgang en heeft veel adviezen opgevolgd van: artsen, gezondheidscoaches en therapeuten. Ze heeft ervaren dat deze specialisten vaak niet merken waar je als vrouw mee te maken krijgt. Ria heeft een paar jaar geleden veel lichamelijke en geestelijke klachten gehad. Alles begon met koortsaanvallen, onrust en vermoeidheid. Dit werd allemaal steeds heviger en ze begon ook last te krijgen van angstaanvallen, gevolgd door paniekaanvallen en hartkloppingen. Op een dag kwam ze er achter dat het gewoon niet meer ging. Ze had geen idee wat er aan de hand was, maar ze was dus in de overgang beland.

[thrive_leads id=’47004′]

Inhoud e-boek Overwin Je Overgang

In het e-boek Overwin Je Overgang kun je veel ontdekken over de overgang zoals:

 • Praktische en heldere uitleg van de overgang door het Overgangsmodel™
 • Waarom er een taboe op de overgang rust
 • De nummer 1 fout die vrouwen maken bij een overgangstest
 • Ontdek in welke overgangsfase jij zit
 • Hoe je de 9 meest voorkomende lichamelijke klachten kunt elimineren
 • Waarom je huisarts en gynaecoloog je emotionele klachten nooit zullen begrijpen
 • Hoe je de 7 meest voorkomende geestelijke klachten onder controle krijgt
 • Ontdek het nummer 1 ingrediënt in je dagelijks drankje dat voor opvliegers zorgt
 • Nooit meer opvliegers en angstgevoelens
 • Waar mannen een hekel aan hebben (hierdoor raakte mijn relatie in een sleur)
 • Hoe je meer energie krijgt, je fitter voelt en uitgerust wakker wordt
 • Welke voedingsmiddelen je klachten verergeren (tip: met alternatieven)
 • Eenvoudige recepten voor ontbijt, lunch en avondeten die je klachten verzachten
 • Wat de risico’s en gevaren zijn als je met hormoontherapie begint
 • Wat de verborgen gevaren zijn van hormoontherapie (tip: die je dokter niet vertelt)
 • Voel je fitter, energieker en krijg meer levenslust
 • Waarom vrouwen uit het Oosten minder overgangsklachten hebben
 • Meer dan 100 tips om van je overgangsklachten af te komen
 • En nog veel meer…

Bonussen Overwin Je Overgang

Bij het Overwin Je Overgang pakket krijg je een audio CD. Hierop staat het complete e-boek, het is ingesproken. Je hebt altijd en overal steun. Je kunt de audio versie ook downloaden en afluisteren met je telefoon, mp3 speler, computer of tablet of luisteren in de auto. De losse verkoopprijs van deze audioversie is 37 euro. Je krijgt met het pakket ook toegang tot de speciale Facebook community: “Overwin je Overgang” t.w.v. 27 euro. Dit is een gesloten groep. Alleen leden krijgen toegang tot deze groep. Je komt hier in aanraking met mensen die dezelfde problemen ervaren als jij. Daarbij zul je veel symptomen herkennen en daardoor vind je steun en saamhorigheid bij deze andere vrouwen. De leden kunnen je ook helpen en adviseren bij bepaalde klachten. Je krijgt bij Overwin Je Overgang ook 19 recepten, zodat je meer energie krijgt en minder buikvet. Als je in de overgang komt dan ben je vaak moe en kun je met overgewicht te maken krijgen. Je kunt nu een menu aan je eetpatroon toevoegen en zorgen voor meer balans. Er zijn ook speciale kruiden die je kunt gebruiken en andere ingrediënten die energierijk zijn.

Voorbeelden van gerechten zijn bijvoorbeeld:

 • Smaakvolle ontbijtrecepten, die je overgangsklachten onder controle houden
 • Gezonde en lekkere “Overgangs” smoothies, die omgaan met jouw klachten (tip: tropical smoothie)
 • Heerlijke kruidige en smaakvolle salades (ideaal voor lunches)

Het e-boek Overwin Je Overgang is een digitaal boek.

Je krijgt de nieuwste inzichten op het gebied van de overgang. De laatste tijd wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar de overgang en daarom word er met gratis updates hiervan op de hoogte gehouden. Je krijgt gratis inzichten, tips en adviezen. De waarde van deze maandelijkse updates is 47 euro.

Als laatste ontvang je ook nog oefeningen voor overgangsyoga. Je ontvangt praktische tips met speciale oefeningen uit het Oosten, die je dagelijks kunt toepassen. Alle oefeningen zijn eenvoudig en leuk om te doen, je zult hierdoor rustiger worden. De waarde hiervan is 17 euro.

Kies voor het e-boek Overwin Je Overgang

Er zijn nu verschillende opties. Je kunt de pagina verlaten en dan zie je dat de prijs is verhoogd met 49 euro. Je kunt ook op zoek gaan naar een ander programma, dat vaak duurder en moeilijker is, of je kiest ervoor om 30 dagen het e-boek Overwin Je Overgang te proberen voor 29 euro. Jij kunt de overgang zelf overwinnen met de tips van mij en de community en dan wordt het ook voor jou een draaglijke tijd!

Gezonde Groeten,

ria

Source