Word Slank Revolutie

Afkicken van suiker? Bekijk deze eerlijke review!? Ontdek de voordelen van minder suiker inname!

Waarom is suiker zo verslavend? Hoe kan ik afkicken van suiker? Dit zijn veel gestelde vragen en dat is eigenlijk helemaal niet zo gek. Suiker is een erg verslavend middeltje en stiekem weten heel veel mensen niet waarom het eten van suiker zo verslavend is.

In dit bericht zal je basis informatie terug vinden over suiker en hoe je hier wellicht van zou kunnen afkicken.

Inhoudsopgave

Waarom is suiker nu eigenlijk zo verslavend?

snoep hartjes

Suiker wordt al snel gelinkt aan het woordje drugs maar is dit wel zo eerlijk? Het klopt inderdaad dat suiker een verslavend gevoel kan geven omdat er na het eten een stofje genaamd dopamine vrijkomt. Dit stofje zorgt voor een prettig gevoel en is dus de reden dat suiker vaak een verkeerde naam krijgt. Dopamine kan ook verkregen worden door bijvoorbeeld een liedje waar je blij van wordt of wanneer je sterker bent geworden op een bepaalde oefening in de sportschool.

Omdat je van suiker niet steeds meer nog hebt om hetzelfde effect te ervaren kunnen we het ook niet als een drug bestempellen. roken en het drinken van alcohol daarentegen is wel een drug omdat je hier wel steeds meer nodig van hebt om hetzelfde gevoel te krijgen. Het eten van suiker geeft wel een motiverend gevoel wat weer kan leiden tot meer eten.

Wat doet suiker in mijn lichaam?

Wanneer je suiker binnenkrijgt zal het via je maag-darmkanaal worden opgenomen en dan via het bloed naar de hersenen en spieren worden geleid. Omdat suiker als brandstof wordt gebruikt in het lichaam zorgen suikers ervoor dat je bijvoorbeeld kunt bewegen en denken.

Eet niet te veel suiker.

Het te veel eten van suiker kan leiden tot vervelende problemen. Een aantal voorbeelden hier van zijn

 • Darmklachten
 • Vermoeidheid
 • Overgewicht
 • Diabetes type 2
 • Tandbederf

Om je suiker inname te verlagen zou ik adviseren om in ieder geval het nuttigen van bijvoorbeeld frisdranken, snoep en taart zo vaak mogelijk te laten staan. Persoonlijk raad ik je aan om je goed te houden aan de schijf van 5 want op deze manier krijg je zeker te weten minder suiker binnen. Zo zie je maar wat voor nadelige effecten veel suiker kan hebben op ons lichaam! Probeer dan ook om je dagelijkse suiker inname te verlagen.

Kijk altijd goed op de etiketten van producten als je opzoek bent naar producten met minder suiker. Het helemaal vermijden van suiker is niet mogelijk omdat deze van nature voorkomen in bijvoorbeeld brood, fruit en zuivelproducten.

Het 20 dagen suiker vrij dieet van Ria Kamelle

Ria Kamelle is geen vreemde voor ons want we hebben al vaker over haar geschreven in onze blog berichten. Met het 20 dagen suiker vrij programma ( pdf bestand) van Ria Kamelle wordt er gezegd dat je na 20 dagen gewicht bent verloren en dit op een blijvende manier kunt gaan doen.

Er valt inderdaad binnen 3 weken wat gewichtsverlies te behalen dus vandaar onze interesse in deze nieuwe vorm van diëten. Op het internet hebben we veel positieve reacties voorbij zien komen dus laat ik je nu maar eens vertellen wie Ria Kamelle precies is en wat ze jou te bieden heeft met haar nieuwe manier van afvallen.

Wie is Ria Kamelle

Ria KamelleRia Kamelle

Ria Kamelle is auteur van onder andere Slank door de overgang, 50 recepten in 30 minuten en overwin je overgang. Naast het schrijven van boeken is ze een bekende overgangsconsulente die meer dan honderden vrouwen heeft geholpen met bepaalde doelen in de overgang.

De website www.overgangsinfo.nl staat ook onder haar naam. Deze heb ik eens opgezocht maar helaas is de pagina tijdelijk offline gehaald. Haar Facebook pagina heb ik wel gevonden ( Zoeken op slank door de overgang) maar al snel viel me op dat haar laatst gedeelde bericht is geplaatst op 23 april 2017

Dit roept vraagtekens bij me op. Waarom hier niet veel gebruikt van wordt gemaakt zou ik niet durven zeggen. Wellicht is het contact met Ria voortgezet via de mail.

Bestaat Ria Kamelle wel echt

Zoals ik al in een eerder bericht heb verteld lijkt het alsof Ria Kamelle een pseudoniem is. Dit betekend dat de naam Ria Kamelle wordt gebruikt om de privacy van het persoon achter de naam niet naar buiten te brengen.

Deze manier van werken wordt vaak gebruikt op het internet dus laat je hier vooral niet door afschrikken. Het is een vrij logische manier van werken als je een product aanbied maar niet wilt dat iedereen je kent.

Toen de website van Ria nog wel online stond waren de Kvk gegevens en haar Btw nummer wel zichtbaar en dat geeft mij wel een betrouwbaar gevoel. Mij antwoord op de vraag of Ria kamelle wel echt bestaat is daarom dan ook ja!

De kwaliteit van het werk van Ria is erg goed en duidelijk omschreven. Je ziet gewoon daar ze hier veel tijd ingestoken heeft en dat leest erg makkelijk en fijn weg. Mocht je het product willen aanschaffen dan ontvang je het product + eventuele bonussen meteen via de mail binnen. Meer hierover later in het bericht.

Wat is 20 dagen suiker vrij

20 dagen suiker vrij20 dagen suiker vrij

Ria heeft dit programma voornamelijk geschreven voor vrouwen die de 40 grens gepasseerd zijn. Ik moet toegeven dat alle informatie die hier instaat ook zeker voor de rest van het gezin toe te passen is.

Met het 20 dagen suikervrij programma ga je ervoor zorgen dat je bloedsuikerspiegel op een dusdanige manier wordt ingesteld dat je vet gaat verbranden in plaats van opslaan.

Wanneer je snacks eet die veel suiker bevatten zal je bloedsuikerspiegel een flinke piek krijgen. Hierdoor krijg je voor een korte duur een energie boost. Helaas daalt deze piek ook weer wat weer leid tot een levenloos en moe gevoel. De drang naar het eten van suikers is dan aanzienlijk groot omdat je die piek in de bloedsuikerspiegel weer wilt bereiken.

In het 20 dagen suiker vrij programma ga je leren hoe verborgen suikers kunt ontdekken. Op deze manier leer je om het etiket van een product beter te bekijken en zo de slechte suikers eruit te halen. Op deze manier weet je dan ook precies wat je koopt en waar je je eten mee klaar maakt.

De inhoud van het 20 dagen suikervrij programma

Het 20 dagen suikervrij van Ria kost €50,- en je zult merken dat je na aanschaf van het programma een hoop extra bonussen tot je beschikking krijgt! We hebben heel wat boeken bekeken maar de meeste bonussen krijg je toch wel bij het aanschaffen van dit boek.

Ria Kamelle heeft een hoop tijd in dit programma gestoken. Laat me je hieronder eens vertellen wat de inhoud van 20 dagen suikervrij is.

20 dagen suiker vrijHet dashboard van Ria Kamelle.

Ps. Het 20 dagen suikervrij is een pdf bestand. Op deze manier heb je het boek en bonussen altijd bij de hand!

 • Een uitgebreide uitleg over hoe je jouw bloedsuikerspiegel in balans krijgt. Dit zorgt voor vet verbranding in plaats van vet opslag.
 • Meer dan 50 gezonde gerechten die in binnen 25 minuten op tafel staan.
 • Een goede uitleg over hoe je het beste etiketten moet lezen zodat je de verborgen suikers terug kunt vinden.
 • Je werkt met 100% natuurlijke ingrediënten.
 • Je leert hoe je het dieet op een prettige manier kan volhouden. Dit komt mede door het eten van producten die je een voldaan gevoel geven.
 • Het is 100% gluten en zuivelvrij.
 • Het hele gezin kan mee eten van de maaltijden.
 • Direct toegang na betaling!

De bedoeling van Ria was om via 20 dagen suiker vrij je op een fijne manier te laten diëten. Zo heb je niet het gevoel dat je bezig bent met een streng dieet en dat is erg fijn aangezien de meeste mensen een streng dieet niet vol kunnen houden. Het 20 dagen suikervrij programma is handig als je minder suiker wilt eten of als je hiervan wilt afkicken

De bonussen waar je toegang toch krijgt na aankoop van het programma zal ik hieronder eens even uitgebreid vertellen.

suiker arme gerechtenEnkele gerechten van Ria

De 6 gratis bonussen

Bonus 1. t.w.v. €19,00,-

In de 1e bonus gaat Ria je uitleggen hoe je 20 dagen suikervrij het beste kunt gaan doorlopen. Er worden een hoop waardevolle tips meegegeven die je kunt gaan toepassen wanneer je uit eten gaat. Ria vind het ook belangrijk dat je nog steeds geniet van het leven en laat je daarom graag zien hoe je dit op een verantwoorde manier moet doen.

Welke processen er plaatsvinden in het lichaam tijden 20 dagen suikervrij zal Ria uitgebreid uitleggen. Persoonlijk vind ik dit erg informatieve informatie omdat het altijd fijn is om te weten wat er nu allemaal gebeurd met je lichaam als je in dit geval een dieet volgt waarbij je weinig suiker tot je neemt. ( De processen die er plaats zullen vinden komen mede door het afkicken van suiker)

Tot slot zal Ria je tot in detail uitleggen hoe ook jij na de suiker detox blijvend gewicht blijft verliezen.

Ps. Na het volgen van 20 dagen suikervrij ga je er niet alleen van binnen beter uit zien maar ook van buiten!

Bonus 2. t.w.v. €10,00,-

In de 2e bonus waar je gebruik van kunt maken zal Ria 10 verfrissende drankjes laten zien die je kunt drinken zonder je eigen hier zorgen over te maken. Dit vindt ik toch wel een super bonus aangezien veel mensen veel frisdranken en sapjes drinken waar veel suiker in zit. Veel mensen vergeten dat ze op deze manier ook hun calorieën drinken en daar gaan veel mensen de fout in!

Uiteraard kan ook het hele gezin hier van mee profiteren aangezien dit drankjes zijn die gezonder zijn dan frisdrank of sapjes. Een voorbeeldje van drankjes die Ria deelt zijn gemberthee met citroen en een gezondere variant van chocolademelk.

Bonus 3. t.w.v. €10,00,-

De 3e bonus bevat 10 suikervrij snacks die je kunt eten als je zin hebt in wat lekkers. Dit vind ik ook een goede bonus aangezien je bij sommige diëten totaal geen snacks mag hebben! Dit leid 9 van de 10 keer toch op een terugval in je oude gewoonte en dat wil je natuurlijk niet hebben.

Het fijne aan Ria is dat ze voor veel vervelende puntjes een oplossing heeft bedacht en dat blijkt nu wel weer met haar 10 suikervrije snacks. Je kunt hier van eten zonder er een schuldgevoel bij te hebben!

Hieronder vind je een paar voorbeeldjes van de snacks waar ook uiteraard het hele gezin van kan mee genieten.

wortel cakeWortelcake uit het bonus boekje.

Bonus 4. t.w.v. €10,00,-

Bonus 4 is een boodschappenlijstje die je een hoop tijd en moeite bespaart in de supermarkt. Dit is fijn voor de mensen die niet zo goed weten wat ze precies moeten aanschaffen voor dit dieet.

Een pluspuntje vind ik wel dat je via deze manier geen onnodige producten mee naar huis neemt omdat je simpelweg koopt wat er op het lijstje staat.

Tip. Doe nooit boodschappen als je honger hebt. Boodschappen doen als je honger hebt kan namelijk leiden tot het kopen van ongezonde producten.

Bonus 5 t.w.v. €19,00,-

Deze bonus vind ik mischien wel de beste. Je krijgt levenslang toegang tot een Facebook community en het fijne hieraan is dat daar allemaal mensen inzitten die hetzelfde doel voor ogen hebben als jou!

In de Facebook community krijg je tips van andere leden. Mocht je het even zwaar hebben dan kan je altijd een berichtje sturen binnen de community en de andere leden zullen je berichtje zeker beantwoorden. Zo krijg je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en het kan zomaar zijn dat met behulp van de andere leden jouw 20 dagen een stukje makkelijker worden gemaakt.

De community is trouwens een gesloten groep dus niemand van je vrienden kan lezen wat je hierin plaatst!

Bonus 6 t.w.v. €19,00,-

Bonus 6 vind ik zelf niet heel speciaal maar dat is mijn mening. Je krijgt namelijk motiverende berichtjes via de mail die jou wellicht door de dag heen helpen.

Ook wordt er via de mail verteld wanneer Ria een nieuwe product toevoegt of wanneer er een nieuwe update is. Mocht je vragen hebben aan Ria dan is ze via de mail bereikbaar. Meestal wordt er binnen 1 dag gereageerd.

30 dagen geld terug garantie

Het mooie aan 20 dagen suikervrij is dat Ria een 30 dagen geld terug hanteert. Als je binnen de 20 dagen geen gewicht verliest of niet tevreden bent dan krijg je gewoon je geld terug. Je kan Ria hier over benaderen door haar simpelweg een mailtje te sturen.

Dit laat zijn hoe zeker Ria van haar zaak is. Je hebt door deze keuze dan ook niks te verliezen. Probeer het en ben je niet afgevallen of niet tevreden dan krijg je gewoon je geld terug. Simple as that!

geld bewaren

Wat vinden kanten van 20 dagen suikervrij?

We zijn opzoek gegaan naar ervaringen van mensen die het programma van Ria al een keer aangeschaft hebben en kwamen een hoop sites tegen die een erg positieve reactie achter hebben gelaten.

Natuurlijk is niet iedereen tevreden maar helaas is het ook niet mogelijk om iedereen tevreden te houden. Misschien hebben die mensen zich niet goed aan het dieet gehouden en hebben daarom niet de gewenste resultaten behaald.

Mijn mening over 20 dagen suikervrij

Zoals je kunt zien aan deze uitgebreide review hebben we flink wat tijd gestoken in het uitpluizen en uitvoeren van dit dieet. We zijn op de conclusie gekomen dat het 20 dagen suikervrij zeker wel potentie heeft. Omdat het programma niet heel duur is ( €50 ) en maar voor een korte periode van toepassing is vinden wij dat het programma het zeker waard is om eens te proberen als je opzoek bent naar iets nieuws!

Slot

We zijn aan het einde gekomen van dit bericht en ik hoop dat je doormiddel van deze tekst een hoop nieuwe dingen te weten bent gekomen over op welke manier jij kunt afkicken van suiker. Het 20 dagen suikervrij programma van Ria Kamelle kan jou hier wellicht mee helpen!

Mocht je nog meer interesse hebben in producten en diensten van Ria dan raad ik je aan om mijn review over afvallen in de overgang te lezen.

Interesse in het 20 dagen suikervrij van Ria Kamelle klik dan op de knop hieronder!

Ja ik wil toegang tot het 20 dagen suiker vrij programma!

 • Honderden gingen je voor!
 • Vet verbranden ipv opslaan.
 • Eenvoudige maar snelle recepten!
 • Eindelijk weer in oude kleren passen!
 • Geschikt voor jou en het gezin!

Ja ik wil DIRECT toegang!

Source