Word Slank Revolutie

50 recepten in 30 minuten van Ria Kamelle: Wat zijn de Ervaringen?

50 recepten in 30 minuten50 recepten in 30 minuten, het ebook van Ria Kamelle speciaal ontwikkelt voor vrouwen die moeite hebben om tijdens hun overgang op gewicht te blijven.

Ria is geen onbekende van me, eerder heb ik andere producten van haar beoordeeld zoals, Slank door de overgang, Overwin je overgang en 20 dagen suikervrij.

Vandaag gaan we het hebben over haar ebook, 50 recepten in 30 minuten. Ik heb er veel goede verhalen over gehoord, maar is dit waar?

Op deze pagina vind je mijn eerlijke ervaringen en reviews en ervaringen van anderen. Maar ook lees je hier wat het ebook precies inhoud, hoe het werkt en wat het kost..

inhoudsopgave

50 recepten in 30 minuten ervaringen & reviews

Zit je in de overgang en strijd je tegen de overtollige kilo’s? Wil je wel gezond eten maar heb je simpelweg geen tijd om uren in de keuken te staan?

Ria Kamelle, overgangsspecialist, ontwikkelde speciaal voor jullie een kookboek waarmee je in staat bent om binnen 30 minuten een heerlijk,gezond en voedzaam gerecht op tafel te zetten.

In deze samenvatting + review ontdek je onder andere:

 • Wie is Ria Kamelle en is ze betrouwbaar?
 • Voor wie is 50 recepten in 3o minuten bedoelt?
 • Wat houdt 50 recepten in 30 minuten precies in?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van vrouwen die dit boek eerder aanschaften?
 • Zijn er alternatieven?
 • Wat kost het en wat zijn jouw garanties?

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle helpt sinds enkele jaren vrouwen met hun overgangsklachten. Als ervaringsdeskundige en inmiddels overgangsdeskundige weet ze precies waar ze over praat.

Ria is zich gaan verdiepen in het verhelpen van overgangsklachten nadat ze het gevoel kreeg bij de dokter geen gehoor te krijgen.

Ria KamelleZe besefte zich dat veel vrouwen last hadden van overgangsklachten en besloot haar kennis op te schrijven en te verwerken tot digitale producten zodat ze meer vrouwen kon helpen.

Omdat ik al eerder producten van Ria heb beoordeeld weet ik dat ze volledig te vertrouwen is, ze staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en haar producten zijn populair.

Haar Facebook pagina telt ruim 13.000 likes en haar berichten worden veel gedeeld, geliked en er word veel op gereageerd.

Kortom, over Ria hoef je, je geen zorgen te maken..

Waarom 50 recepten in 30 minuten?

Dit is niet mijn eerste ‘afvallen product’ wat ik review, in het verleden heb ik onder andere Slimplus, Eet paleo suikervrij,Koolhydraatarm 50 dagen programma en Cursus Natuurlijk Suikervrij onder de loep gehad.

Grootste verschil tussen dit product en de andere producten is dat dit product veel toegankelijker is, het is voor iedereen vandaag nog toepasbaar zonder dat je er speciale voorbereidingen voor moet treffen.

De grootste frustratie bij vrouwen die graag gezonder willen eten is het volgende:

 • Dure gerechten
 • Moeilijk te verkrijgen ingrediënten
 • Lange bereidingstijd
 • Je kunt het niet makkelijk meenemen naar je werk

Het probleem is vaak dat vrouwen het een tijdje volhouden maar dat het op een gegeven moment niet meer motiveert om lang in de keuken te staan en in de supermarkt te moeten zoeken naar alle ingrediënten.

Dit is waar het bijna altijd mis gaat… Want naast je leven in de keuken heb je nog tal van andere belangrijke zaken zoals je gezin, huishouden, sociale leven en hobby’s.

Juist daarom heeft Ria dit ebook gemaakt waarbij je 50 gezonde recepten kunt klaarmaken binnen 30 minuten. Eenvoudig en snel.

Ja, ik wil hier meer over weten!

Voor wie is 50 recepten in 30 minuten?

Ondanks dat 50 recepten in 30 minuten speciaal is ontwikkelt voor vrouwen in de overgang kunnen we stellen dat het eigenlijk voor iedereen geschikt is.

Of je nou een vrouw in de overgang bent of een man van 34, met dit ebook kun je gewoon hele gezonde en lekkere gerechten maken binnen 30 minuten.

Eigenlijk is 50 recepten in 30 minuten geschikt voor het hele gezin. Je hoeft namelijk geen aparte maaltijden te koken, iedereen kan er van mee eten, of je nou wilt afvallen of niet.

De natuurlijke ingrediënten uit het ebook zijn makkelijk te verkrijgen in elke supermarkt en zijn 100% gluten en zuivel vrij.

Wat houd het ebook 50 recepten in 30 minuten precies in?

De naam zegt het natuurlijk al wel een beetje maar het ebook 50 recepten in 30 minuten bevat dus ongeveer 50 recepten die eenvoudig te bereiden zijn en binnen 30 minuten klaar zijn.

Alle recepten zijn gezond en helpen je om af te vallen of op gewicht te blijven. Hieronder een overzicht van de kenmerken van dit ebook.

 • 50 gezonde en vetverbrandende recepten50 recepten in 30 minuten afvallen
 • Recepten met ongeveer 5 tot 6 ingrediënten
 • 100% gluten en zuivel vrij
 • Gemiddelde bereidingstijd: 27 minuten
 • Geen supplementen of dure pillen nodig
 • Recepten voor zowel ontbijt, lunch, avondeten als tussendoortjes
 • Ingredieten verkrijgbaar in elke supermarkt
 • Maaltijden zijn geschikt voor het hele gezin
 • ‘Overgangsvriendelijke’ recepten
 • Super handige boodschappenlijstjes
 • Dit ebook hoef je maar eenmalig aan te schaffen en je ontvangt levenslang gratis updates.

Zoals je ziet is dit dus niet zomaar een ebook, het is een uitgebreid pakket waarbij je word begeleid van de supermarkt tot aan de eettafel.

Door het nuttigen van deze voedzame recepten is afvallen en op gewicht blijven eenvoudig vol te houden. Je krijgt geen last van een honger gevoel waardoor je weer gaat snoepen.

Gratis Bonussen

Ook dit keer zitten er gratis bonussen bij het ebook. Dit keer krijg je van Ria maar liefst 5 gratis bonussen.

Bonus #1: Broodvervangers die gezond zijn (t.w.v. €10)

Zoals de naam al doet vermoeden vind je in dit ebook allemaal alternatieven voor brood. Wat is gezond? Wat is voedzaam? En hoe bereid je het? Je vind het in dit ebook. de vervangers zijn:

 • 100% natuurlijk
 • Vrij van gluten en gist
 • Goed te combineren met gezond beleg10 broodvervangers

Bonus #2: 10 traktaties om je vingers bij af te likken (t.w.v. €10)

In dit ebook leer je hoe je gezonde traktaties moet maken, traktaties die je kunt uitdelen als je visite hebt of als je iets te vieren hebt.

 • Vrij van e-nummers of kunstmatige toevoegingen
 • 100% natuurlijk
 • Zelfs kinderen zullen er van smullen10 traktaties

Bonus 3#: Handige boodschappenlijstjes (t.w.v. €17)

De derde bonus bevat een pakket met handige boodschappenlijstjes. Voor ieder recept heb je nu een eenvoudig overzicht bij de hand. Omdat je snel je producten zult vinden hou je tijd over voor leuke dingen.

De boodschappenlijstjes kun je eenvoudig uitprinten maar zijn als digitale bestanden makkelijk af te lezen van je smartphone.

Bonus 4#: Maaltijdplanner (t.w.v. €10)

De vierde bonus geeft jou een zogenaamde maaltijdplanner, met deze planner kun je drie weken vooruit plannen. Zo hoef je dus niet elke dag opnieuw te gaan bedenken wat je moet gaan eten.

Je kunt de maaltijdplanner je maaltijden laten bepalen, maar je kunt dit ook zelf doen met je eigen template.

Ook dit zorgt er weer voor dat je tijd over houd voor andere dingen.

Bonus 5#: Levenslang gratis updates (t.w.v. €17)

Als er nieuwe gerechten worden toegevoegd krijg je meteen een update van het ebook. Ook krijg je handige tips en inzichten via de mail.

levenslange updates

Prijs

De prijs van het 50 recepten in 30 minuten ebook is €27. Voor de hoeveelheid waarde die je krijgt vind ik de prijs een prima prijs.

Met dit ebook kun je echt leuk afvallen en er staat genoeg inspiratie in om voor altijd op deze manier te blijven eten.

Als ik dan kijk naar andere diëten waar je meestal minimaal het dubbele betaalt voor ongeveer hetzelfde resultaat, vind ik het niet duur.

Ook vanwege het feit dat je dit ebook je hele leven kunt blijven gebruiken inclusief alle bonussen denk ik dat de prijs erg interessant is.

Ja, ik wil hier meer over weten!

Niet goed? Geld terug!

Wat ook erg prettig is, is dat Ria een 30 dagen niet goed? Geld terug! Garantie geeft. Met dank aan deze garantie is het ebook geheel risicoloos geworden.

Je kunt de 30 dagen namelijk zien als een proefperiode. Tijdens deze 30 dagen kun je bekijken of het product echt is wat je had verwacht.

Voldoet het toch niet aan je verwachtingen? Geen probleem, je stuurt Ria een mailtje en ze zal je geld meteen terugsturen.niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Ervaringen en Reviews

De ervaringen en reviews met dit product zijn over het algemeen erg positief. Ook mijn eigen ervaringen met zowel dit product als Ria Kamelle zijn erg goed.

Ria is een betrouwbare vrouw die doet wat ze belooft. Op haar website zie ik geen beloftes die niet nagekomen kunnen worden.

Op haar Facebook pagina staan veel reacties op de digitale producten en ook veel bedankjes. Voor veel mensen zijn de producten van Ria erg goede hulpmiddelen geweest en hebben ze bereikt wat ze wilden bereiken.

Zelf heb ik het product aangeschaft en wil je een korte preview geven van wat je kunt verwachten:

Conclusie

Na het schrijven van dit review ben ik tot de conclusie gekomen dat Ria met haar ebook 50 recepten in 30 minuten weer een heel mooi product in de markt heeft gezet.

Een product waar, niet alleen jij als vrouw in de overgang, maar eigenlijk iedereen mee geholpen is. De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.

Naast het waardevolle ebook krijg je er ook nog eens erg leuke gratis bonussen bij.

De prijs van €27 vind ik niet duur, helemaal als je kijkt naar de 30 dagen geld terug garantie. Je kunt dit product dus risicoloos uitproberen.

Kortom, Ria is een betrouwbare vrouw, haar producten zijn populair en worden positief beoordeeld en de prijs is goed..

Ja, ik wil hier meer over weten!

Review door

Mieke

Datum Review

2017-04-23

Product

50 recepten in 30 minuten

Rating

Source