Word Slank Revolutie

20 dagen suikervrij van Ria Kamelle: Dit moet je ABSOLUUT weten!

20 dagen suikervrij20 dagen suikervrij is een ebook wat zich richt op vrouwen van boven de veertig die strijden tegen overtollige kilo’s.

Het ebook is ontwikkelt door Ria Kamelle. Ria heeft meer boeken geschreven en richt zich op vrouwen boven de veertig die op verschillende manieren problemen ondervinden van hun overgang.

Naast de boeken ‘Slank door de overgang‘ en ‘Overwin je overgang‘ schreef ze dit keer het boek ’20 dagen suikervrij’.

Ik heb het ebook onderzocht en ben tot verschillende conclusies gekomen, deze conclusies of beter gezegd ervaringen wil ik op deze pagina met je delen.

Want waarschijnlijk ben je nog een beetje aan het twijfelen of dit boek aan je verwachtingen zal voldoen. Geen zorgen, op deze pagina zal je een hoop duidelijk worden.

inhoudsopgave

20 dagen suikervrij reviews & ervaringen

Heb je last van overgewicht en heb je moeite om zoetigheid te weerstaan? Ben je zat van al die ‘standaard’ diëten omdat je achteraf meer aankomt dan afvalt?

Dan is het boek 20 dagen suikervrij van Ria Kamelle het boek wat precies bij je past, aldus Ria Kamelle. Is dat echt zo? Kun je met dit boek verbluffende resultaten behalen?

Kort samengevat kun je het volgende verwachten in dit artikel:

 • Wie is Ria Kamelle en waarom schreef ze dit boek?
 • Voor wie schreef Ria ’20 dagen suikervrij’?
 • Waarom is 20 dagen suikervrij zo uniek?
 • Wat kun je verwachten van 20 dagen suikervrij?
 • Wat is de prijs en wat voor garanties krijg ik?
 • Wat zijn de reviews en ervaringen van andere mensen?
 • En nog veel meer..

Kortom, alles wat je moet weten over 20 dagen suikervrij ontdek je in dit artikel.

Wie is Ria Kamelle?

Zoals ik net al zei is Ria Kamelle de auteur van het ebook 20 dagen suikervrij, Ria is een expert op het gebied van voeding en gezondheid en heeft zich gespecialiseerd in overgangsklachten, ze mag zich dus ook met recht overgangsconsulente noemen.

Haar andere boeken ‘Slank door de overgang‘ en ‘Overwin je overgang‘ zijn allebei zeer goed ontvangen bij vrouwen die problemen ondervinden van hun overgang en deze boeken worden ook erg positief beoordeeld.

Zo op het eerste oog beloofd dat dus veel goeds voor haar meest recente boek ’20 dagen suikervrij’

Als ik mij verder verdiep in de persoon Ria Kamelle valt mij meteen op dat ze positief word beoordeeld op het soms wat ‘grillige’ internet.Ria Kamelle; 20 dagen suikervrij

Ze word niet in verband gebracht met oplichting of het niet nakomen van afspraken en dat is natuurlijk prettig om te weten.

Ze staat met haar activiteiten ook netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, dus we kunnen tot de conclusie komen dat Ria Kamelle te vertrouwen is.

Voor wie is 20 dagen suikervrij geschikt?

20 dagen suikervrij is geschikt voor vrouwen boven de veertig jaar die door de drukte van alledag niet altijd toekomen aan voldoende beweging of gezond eten.

De meeste vrouwen hebben een druk gezinsleven, een drukke baan en ook de nodige sociale contacten die onderhouden moeten worden.

Het is moeilijk om je niet te laten verleiden om zoetigheid te gaan eten als je bijvoorbeeld uit eten bent, bij vriendinnen op visite bent of een verjaardag hebt.

En het grote probleem is, suiker is verslavend.

Herken jij je in het volgende?

 • Strijd je al tijden tegen de kilo’s?
 • Kom je vaak in de verleiding van zoetigheid?
 • Ben je het ‘normale’ diëten meer dan zat?
 • Sta je vaak voor de spiegel omdat je kleding niet lekker zit?
 • Ben je op zoek naar iets wat wel werkt?

Ja, ik wil hier meer over weten!

Wat maakt 20 dagen suikervrij uniek?

Volgens Ria is het 20 dagen suikervrij boek+ de bonussen een uniek pakket omdat:

 1. Stap voor stap uitleg hoe je, je bloedsuikerspiegel omlaag kunt krijgen en stabiel kunt houden en eenvoudig vet zult verliezen, zelfs na 20 dagen
 2. Je krijgt direct toegang tot meer dan 50 recepten die binnen 20 minuten te bereiden zijn.
 3. Doorbreek je verlangen naar slechte suikers en snelle koolhydraten waardoor je minder gaat snoepen
 4. Weet wat je eet, herken de slechte suikers op etiketten en laat je niet langer voorliegen door de voedingsmiddelen industrie
 5. Een verzadigd gevoel zodat je geen last krijgt van een ‘hongergevoel’
 6. Voor het hele gezin, je hoeft dus niet twee aparte maaltijden te koken
 7. 100% gluten en zuivel vrij
 8. Na betaling krijg je direct toegang tot het gehele pakket.

Voor vrouwen van 40+

Het 20 dagen suikervrij dieet houd natuurlijk rekening met de overgang, hij is tenslotte ontwikkelt voor vrouwen in de overgang. Zo zul je:

 • Bijna geen pittige recepten tegenkomen omdat dit opvliegers kan aanwakkeren
 • Een Facebook community zodat je in contact kunt komen met gelijkgestemden
 • Je gezin kan gewoon mee eten, je hoeft niet apart te koken
 • Eenvoudig en snel, niet teveel gedoe in de keuken

Waarom is suiker zo slecht volgens Ria?

Grote hoeveelheden zoetigheid hebben een negatief effect op de bloedsuikerspiegel. Een stijging van de bloedsuikerspiegel zorgt voor de aanmaak van insuline wat er vervolgens weer voor zorgt dat je stofwisseling word verstoord.

Zolang er insuline in je bloed aanwezig is zal het verbrandingsproces worden stopgezet met als gevolg dat vet word opgeslagen.

Ria geeft aan dat vrouwen vaak in de verleiding komen om zoet te gaan eten, als ze dit doen zal hun bloedsuikerspiegel stijgen en daarna weer dalen waardoor je moe en lusteloos word, en weer trek krijgt in zoet.

Volgens Ria is insuline echt de boosdoener als het gaat om overgewicht.

Waarom is suiker zo verslavend?

20 dagen suikervrij geeft je niet alleen informatie over het afvalleen door middel van het weren van suikers, het geeft ook nog eens heel veel informatie over suiker zelf, want waarom is suiker bijvoorbeeld zo verslavend?

Volgens Ria zorgen de volgende punten voor een suikerverslaving:

 • Suikers zijn goedkoop
 • Suiker zit zowat in alle producten die je vind in de supermarkt
 • Er zijn heel veel verborgen suikers (Vaak word het aangeduid met een andere naam)
 • Suiker geeft je een prettig gevoel.

In het boek vind je veel meer informatie over suiker, je zult merken dat het echt een sluipmoordenaar is en dat we soms behoorlijk voor de gek gehouden worden.

Is 20 dagen suikervrij echt effectief?

Als ik mij goed verdiep in de inhoud van dit boek kan ik me er wel in vinden. Dit dieet zorgt er namelijk voor dat je zelf leert om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

Tijdens dit dieet hoef je geen ‘moeilijke’ gerechten te maken en uren in de keuken te staan, je hebt nog steeds de ruimte om te snoepen en je hoeft geen dure maaltijdvervangers aan te schaffen.

In tegenstelling tot andere diëten waar je vaak een jojo effect ziet omdat je eigenlijk niet precies weet wat je aan het doen bent, leer je tijdens dit dieet hoe je lichaam werkt en waarom je moeite hebt om af te vallen.

Door meer over de werking van je lichaam te leren zul je makkelijker afvallen

Misschien denk je bij jezelf, “20 dagen? is dat niet veel te weinig?” Het is inderdaad niet erg lang maar toch lang genoeg om effecten te merken en te zien.

En met de informatie die jij in 20 dagen leert en vervolgens telkens kunt nalezen in je boek, leer je om na die 20 dagen zelf je bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

Dus 20 dagen suikervrij is echt voldoende!

Ga Direct Naar De Beste Deal!

20 dagen suikervrij als boek: Dit kun je verwachten!

20 dagen suikervrij is opgedeeld in 20 dagen (logisch zul je denken). Elke dag krijg je een nieuw menu met de daarbij horende ingrediënten en bereidingswijze.

De recepten zijn gezond en eenvoudig klaar te maken, Ria geeft aan dat al haar recepten binnen 20 minuten te bereiden zijn.

Het boek bevat meer dan 50 recepten welke ook nog eens allemaal glutenvrij zijn en toegankelijk zijn voor het hele gezin, je hoeft dus niet 2 verschillende maaltijden te koken.

Daarnaast bevat het boek zoals gezegd enorm veel informatie over suiker, wat is het, wat doet het en waar vind je het?

Naast dit boek ontvang je er leuke gratis bonussen bij

Bonussen

Zo krijg je als je nu besteld de volgende bonussen van Ria kado!

 • Startersgids 20 dagen suikervrij t.w.v. €19startersgids 20 dagen suikervrij
 • Suikervrije dranken (ebook) t.w.v. €10
 • Suikervrije lekkernijen (ebook) t.w.v. €10
 • Facebook community (Kom in contact met gelijkgestemden en deel verhalen) t.w.v. €19
 • Motivatie emails (levenslang motivatie emails in je inbox) t.w.v. €19

Ik ben erg te spreken over deze bonussen, ze bieden stuk voor stuk namelijk enorm veel waarde. Soms zie je bij online cursussen dat de bonussen weinig voorstellen, dat is in dit geval zeker niet aan de orde.

Prijs 20 dagen suikervrij

De prijs van dit totale pakket is €49 en dat is een goede prijs als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding, je krijgt ook nog eens direct toegang tot alle informatie.

Wat ook het nodige vertrouwen uitstraalt is dat Ria je een 3o dagen geld terug garantie geeft. Je kunt het pakket dus ook nog eens geheel risicoloos 30 dagen uitproberen.

Kortom, goede prijs, veel waarde, geheel risicoloos.

20 dagen suikervrij ervaringen en reviews

Als ik op zoek ga naar reviews over dit product kan ik stellen dat er over het algemeen erg positief gereageerd word, natuurlijk de uitzonderingen daargelaten.

Omdat dit product populair is onder vrouwen van 40+ en erg veel verkocht word mogen de negatieve reviews bijna geen naam hebben.

Als ik kijk naar de beloftes die gedaan worden op de verkooppagina van dit product kan ik stellen dat er geen loze beloftes gedaan worden en dat je alles wat belooft word kunt bereiken met dit pakket.

Zelf heb ik het product natuurlijk ook aangeschaft en mijn collega Martijn heeft een video van de inhoud gemaakt zodat je kunt zien dat je echt waar voor je geld hebt.

Conclusie

Om met af te sluiten met een eindoordeel ben ik tot de volgende conclusie gekomen. In tegenstelling tot veel andere cursussen/boeken over afvallen gaat dit pakket dieper in op de onderliggende oorzaken van overgewicht.

De meeste  gaan alleen over voeding en beweging, het 20 dagen suikervrij pakket leert je de werking van je lichaam zodat je echt begrijpt waarom je door bepaalde producten aankomt.

Ria Kamelle is zoals gezegd voor 100% te vertrouwen, de ervaring die ik heb met haar andere producten zijn erg positief.

Ben jij een vrouw in de overgang en heb jij moeite om op gewicht te blijven? Dan is 20 dagen suikervrij uitermate geschikt voor je!

Ik zou zeggen, ontdek het zelf want met de 30 dagen geld terug garantie loop je geen enkel risico.

Ga Direct Naar De Beste Deal!

Heb je nog vragen of heb je zelf ervaringen met deze cursus? Laat dan even een reactie achter.

Review door

Mieke

Datum Review

2017-03-03

Product

20 dagen suikervrij

Rating

Source