Word Slank Revolutie

20 Dagen Suikervrij (Ria Kamelle) ; Onze ervaringen

Inhoudsopgave

20 dagen suikervrij is een E-book dat je kunt gebruiken om af te vallen. Het boek is volledig gericht op vrouwen van 40 jaar en ouder die een te hoog vetpercentage hebben en graag gezonder willen leven. Het gaat voornamelijk om dames die verslaafd zijn aan snoep, koeken en andere zoetigheid en hierdoor te maken hebben met een te hoog lichaamsgewicht.

Door de jaren heen is het E-book 20 dagen suikervrij erg populair geworden. Door de stijgende populariteit van het boek, werden wij nieuwsgierig naar de resultaten. Daarom hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar dit boek en onze 20 dagen suikervrij ervaringen voor je op een rijtje gezet.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Ria Kamelle

Het E-book 20 dagen suikervrij is geschreven door Ria Kamelle. Ria Kamelle is gespecialiseerd in het schrijven van afvalboeken voor vrouwen van 40 jaar en ouder. Deze vrouwen hebben niet alleen te maken met gewichtsproblemen, maar ook met diverse aanvullende overgangsverschijnselen. In haar verschillende boeken houdt Ria Kamelle rekening met deze specifieke doelgroep. Dit betekent dat ze geen algemeen advies geeft om af te vallen, maar dit advies echt op de doelgroep afstemt.

20 dagen suikervrij kopen: waarom?

De gemiddelde vrouw van 40 jaar en ouder heeft een druk leven. Ze heeft niet alleen een drukke baan, maar moet ook het gezin onderhouden, het huishouden bijhouden en bovendien voldoende tijd steken in haar sociale leven. Omdat 40-plussers het zo druk hebben, is er minder tijd om uitgebreid gezonde maaltijden klaar te maken en voldoende te sporten. Hierdoor hebben veel vrouwen vanaf 40 jaar te maken met overgewicht.

Daar komt nog bij dat de meeste vrouwen sneller in de verleiding komen zoetigheid te eten. Een zak drop, een lekkere reep chocola of een zoete koek: de meeste dames vinden het heerlijk. Door te weinig gezond eten, te weinig beweging en te veel zoetigheid, komen veel dames in de doelgroep in de problemen met hun gewicht.

Eet je te veel zoetigheid, dan raakt de bloedsuikerspiegel uit balans. 20 dagen suikervrij zorgt ervoor dat de hoeveelheid insuline in het bloed wat minder wordt, zodat het verbranden van vet gemakkelijker en sneller gaat. Daarnaast stimuleert het dieet de hoeveelheid glucagon in het lichaam: een hormoon dat de vetverbranding stimuleert. Door de hoeveelheid insuline te verminderen en voor meer glucagon te zorgen, wordt de vetverbranding gestimuleerd.

De inhoud van 20 dagen suikervrij

Zoals de naam van het programma al verklapt, wordt 20 dagen suikervrij verdeeld over 20 dagen. Volg je dit programma om af te vallen, dan krijg je voor iedere dag een recept. Dit recept is niet alleen gezond, maar ook gemakkelijk te bereiden binnen maximaal 20 minuten tijd. En heb je kinderen? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat zij de recepten niet lusten, want de gerechten van 20 dagen suikervrij zijn geschikt voor het hele gezin.

Kies je ervoor dit afvalprogramma te kopen, dan ontvang je naast het E-book ook zes interessante bonussen. De bonussen van het programma, zijn de volgende:

  • Een startersgids.

  • 10 verschillende drankjes, allemaal geheel suikervrij.

  • 10 lekkere én gezonde toetjes.

  • Een handig boodschappenlijstje.

  • Toegang tot de Facebookgroep van 20 dagen suikervrij.

  • Een e-mail met alle informatie over het programma.

De kosten van het programma

20 dagen suikervrij is verkrijgbaar voor 49 euro. Wij vinden deze prijs eerlijk en realistisch, aangezien je veel informatie en ondersteuning krijgt voor nog geen 50 euro. Ook handig om te weten: na het betalen van de kosten, krijg je al binnen 1 minuut toegang tot alle informatie van het programma.

Ben je niet tevreden over het programma, dan kun je Ria hier persoonlijk over mailen. Doe je dit binnen 30 dagen tijd, dan krijg je direct je geld terug. Ook als je een beetje twijfelt over de methode van Ria, kun je het programma dus gewoon testen.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Onze 20 dagen suikervrij ervaringen

De ervaringen die wij met het programma van Ria Kamelle hebben, zijn erg positief. Wij vinden de informatie van het programma niet alleen waardevol en compleet, maar ook overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen. De schrijfster van het boek weet niet alleen waar ze het over heeft, maar weet de informatie ook op de juiste manier te delen. Het boek is niet saai om te lezen, maar je komt er zo doorheen en weet in een mum van tijd wat jij moet doen om af te vallen. Voor ons een echte aanrader!

20 Dagen Suikervrij
  • Eindbeoordeling

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Source