Word Slank Revolutie

50 recepten in 30 minuten


“Heb je weinig tijd en wil je wel gezond eten?”

>–>50 recepten in 30 minuten

“Een gezonde levensstijl hoeft niet veel tijd te kosten”

Bestell

Beste lotgenoot,

Waarschijnlijk ben je hier omdat je een aantal kilo’s wilt verliezen zonder uren in de keuken te staan.

Mijn naam is Ria Kamelle. Ik ben auteur van verschillende boeken zoals: Overwin je Overgang, Slank door de Overgang en 20 dagen Suikervrij.

pic-1

Ria Kamelle

Auteur van: “Slank door de Overgang”, “Overwin je Overgang” en “20 Dagen Suikervrij”

Sinds enkele jaren help ik vrouwen met overgangsklachten.

Overgewicht wordt vaak veroorzaakt door de overgang. Met de juiste recepten krijg je weer grip op je gezondheid.

De grootste frustraties bij “gezond eten” is dat het vaak op het volgende neerkomt:

Veel ingrediënten per recept

Dure ingrediënten

Moeilijk verkrijgbare ingrediënten (die je weinig gebruikt)

Lange bereidingstijd per recept

Weinig gerechten om mee te nemen naar het werk

Vervolgens kom je erachter dat je de speciale ingrediënten eigenlijk nooit meer gaat gebruiken en dat de lange bereidingstijd je niet motiveert om verder te gaan – je geeft het op…

Herkenbaar?

Deze frustratie heeft voor veel vrouwen er keer op keer voor gezorgd dat zij gezond eten niet kunnen volhouden. Het kost hen simpelweg teveel tijd en moeite om zo intens met voeding bezig te zijn.

Naast je leven in de keuken heb je vaak tal van andere zaken die je moet regelen en relaties die je wilt onderhouden zoals:

 • het huishouden
 • je gezin
 • je werk
 • je partner
 • je vriendinnen

Ik kan mij voorstellen dat je het ook druk hebt en dat je geen zin hebt om urenlang in de keuken te staan.

Woman on bathroom scales

“Veel vrouwen kiezen voor een voedingspatroon dat niet vol te houden is, waardoor hun resultaten slechts tijdelijk zijn en de kilo’s gewoon weer terugkomen”

Herken je de situatie waarin een vriendin of kennis je dolenthousiast verteld dat ze 3 tot 5 kilo is afgevallen en dat je de maand erop hoort en ziet dat alles er weer bij is gekomen?

Dit bekende jojo-effect maakte gewicht verliezen voor mij een ware hel. Keer op keer de teleurstelling, dat ik weer heb gefaald en dat ik iets verkeerds heb gedaan.

Waarom gaat het mis? Wat doe ik toch steeds verkeerd en waarom lukt het al die andere vrouwen wel?

“Ontdek de 3 grootste valkuilen als je gewicht wilt verliezen”

Er zijn een aantal redenen waarom het een aantal vrouwen niet lukt om het droomfiguur te krijgen dat ze willen. Hieronder de 3 belangrijkste:

Valkuil #1: begin niet (weer) met een dieet

Valkuil #1: begin niet (weer) met een dieet

Een crashdieet is altijd gedoemd om te mislukken. Je gaat dan een aantal dagen fanatiek aan de slag en als je klaar bent dan ben je inderdaad een aantal kilo’s lichter…

… na een tijd komen de kilo’s gewoon weer terug. Door een dieet te volgen heb je de volgende zaken veroorzaakt – ook al was dat niet jouw schuld:

 • Je lichaam heeft essentiële mineralen verloren
 • Je hormoonhuishouding is verstoord
 • Je immuunsysteem is verzwakt
 • Je hebt minder energie
 • Je krijgt trek in zoet

Je lijf heeft tijdens een dieet veel te voortduren gehad en wil zich daarvan herstellen. Het gevolg? Eetbuien, snackgedrag en kilo’s die er weer aanvliegen.

Door je verstoorde hormoonhuishouding maak je het je lichaam alleen maar moeilijker.

Valkuil #2: calorieën tellen

Valkuil #2: calorieën tellen

Vrouwen in de (vervroegde) overgang hebben het extra zwaar te verduren. Jonge vrouwen hebben minder last van schommelende hormonen en kunnen wat meer hebben. Hun voedingspatroon hoeft hier totaal geen rekening mee te houden.

Vrouwen in de overgang moeten extra goed oppassen. Belangrijk is om te kiezen voor een methode die:

 • disbalansen (mineralen, vitaminen, aminozuren, vetzuren) in je lichaam aanvult
 • je bloedsuikerspiegel stabiel houdt
 • je stofwisseling stimuleert

Calorieën tellen draagt daar niet aan bij. Veel vrouwen die elke dag calorieën tellen, vergeten dat voeding essentiële stoffen bevatten die het lichaam nodig heeft.

Hoe functioneert je lichaam op 1500 calorieën dat bestaat uit snelle koolhydraten en ongezonde vetten? Light producten bevatten vaak minder calorieën, maar zijn niet gezonder. Juist het tegenovergestelde is waar… Het is belangrijker om erachter te komen welke voeding goed aanvoelt en goed voor je lichaam is.

Valkuil #3: maaltijden overslaan

ValkValkuil #3: niet kiezen voor transformatie

Het is niet nodig om jezelf uit te hongeren. Door steeds minder en minder te eten verlies je misschien in eerste instantie een aantal kilo’s, maar die komen er na verloop van tijd gewoon weer terug.

Hierdoor verzwakt je immuunsysteem, krijg je minder energie en heb je meer kans om ziek te worden.

Dingen die je absoluut niet wilt. Bovendien doe je je stofwisseling er geen plezier mee om maaltijden over te slaan. Hierdoor daalt je metabolisme waardoor je je lichaam leert om vet op te slaan, in plaats te verbranden. Door voldoende eetmomenten in te plannen voorkom je dit probleem.

Het is belangrijk om voldoende tussendoortjes binnen handbereik te hebben, die eenvoudig klaar te maken zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Noten
 • Smoothies
 • Glutenvrije crackers

“Een dieet onttrekt je lichaam niet alleen van essentiële mineralen, maar creëert ook disbalansen in je hormoonhuishouding”.

Ben je ook toe aan recepten die:

Dieet

 • Geschikt zijn voor het hele gezin
 • Klaar zijn in 30 minuten of minder
 • Slechts 5-6 ingrediënten bevatten
 • Ideaal voor 40+ vrouwen zijn
 • Je bloedsuikerspiegel stabiel houden
 • Goed zijn voor je hormoonhuishouding
 • Eenvoudige ingrediënten bevatten

“Hierbij een greep van de recepten…”

Ontbijtmix met fruit

Ontbijtmix met fruit

Bananen en nectarine pudding

Bananen en nectarine pudding

Eierkoeken

Eierkoeken

Maanzaad crackers

Maanzaad crackers

Gegrilde tonijn met sperziebonen salade

Gegrilde tonijn met sperziebonen salade

Courgette met paprika en gehakt

Courgette met paprika en gehakt

Recipes

“Hier is een kort overzicht van wat je allemaal ontvangt”

 • Ontvang 50 razendsnelle vetverbrandende recepten
 • Recepten met gemiddeld 5-6 ingrediënten
 • Gemiddelde bereidingstijd: 27 minuten per recept
 • 100% gluten- en zuivelvrij
 • Geen dure pillen, poeders of supplementen nodig
 • Recepten voor ontbijt, tussendoortje, lunch, avondeten en dessert
 • Natuurlijke ingrediënten, verkrijgbaar in elke supermarkt
 • Maaltijden die geschikt zijn voor het hele gezin (geen 2 maal koken)
 • Recepten die geen overgangsklachten veroorzaken
 • Ideale aanvulling voor Slank door de Overgang en 20 dagen Suikervrij recepten
 • Handige boodschappenlijstjes
 • Recepten die je bloedsuikerspiegel stabiel houden (geen energiedips)
 • Je zit niet vast aan een abonnement, maar je ontvangt wel gratis nieuwe updates

“Ontvang vandaag de volgende 3 bonussen”

Bonus #1: 10 broodvervangers die gezond zijn

10 broodvervangers die gezond zijn

 • 10 heerlijke recepten waarmee je brood kunt vervangen
 • vrij van gluten en gist
 • 100% natuurlijk
 • ideaal te combineren met gezond beleg
 • T.w.v. € 10,-
Bonus #2: 10 traktaties om van te smullen

10 traktaties om van te smullen

 • ideaal om uit te delen tijdens bezoek of feestjes
 • vrij van e-nummers, suiker en kunstmatige toevoegingen
 • 100% natuurlijk
 • zelfs kinderen zullen het lekker vinden
 • T.w.v. € 10,-
Bonus #3: handige boodschappenlijstjes

handige boodschappenlijstjes

 • Ontvang de tijdbesparende boodschappenlijstjes
 • Bespaar tijd in de supermarkt
 • Houd meer tijd over voor belangrijkere dingen
 • Digitale bestanden, dus altijd en overal toegang via je mobiel
 • T.w.v. € 17,-
Bonus #4: Maaltijdenplanner voor 3 weken

Maaltijdenplanner voor 3 weken

 • Ontvang de maaltijdenplanner voor 3 weken
 • Inclusief handige template om je eigen maaltijden te plannen
 • Bespaar tijd
 • T.w.v. € 10,-
Bonus #5: levenslange updates

levenslange updates

 • Ontvang gratis updates
 • Krijg nieuwe tips en inzichten via de nieuwsbrief
 • T.w.v. € 17,-
 • Testimonials“Eindelijk snelle en gezonde recepten!”Ik was al een hele tijd op zoek naar gezonde recepten die snel klaar te maken zijn.Ik heb eerder andere kookboeken uitgeprobeerd. Vaak valt het me vies tegen…

  Dan moet je tientallen poeders en kruiden in huis hebben. Die heb ik niet, dus moet ik die kopen… kost me klauwen met geld.

  Ik ben erg blij met deze 50 recepten van je Ria! Eindelijk snelle en gezonde recepten die betaalbaar zijn!

  Dank je wel!

  Berda (57), Den Bosch

 • Testimonials“Ik ben nu met mijn tweede week bezig en ik ben 1,7 kilo afgevallen in 2 weken”.In eerste instantie was ik 4 kilo afgevallen met het programma Slank door de Overgang in 4 weken. Ik heb toen besloten om door te blijven gaan met de 50 recepten in 30 minuten van Ria.Ik ben nu met mijn tweede week bezig en ik ben 1,7 kilo afgevallen in 2 weken.

  Saar Berkenkamp (45), Rotterdam

 • Testimonials“De recepten smaken heerlijk!”Fantastisch! Ik hoef niet 2 keer te koken, mijn man kan gewoon mee eten en hij vindt ze lekker ook!Ik ben in 3 weken, 4 kilo afgevallen. Dat is me nog niet eerder gelukt!

  Marjan van Kronenberg (49), Utrecht

“Ik ben nu in totaal 6.5 kilo kwijt en in centimeters meer dan 4 geslonken rondom”

email

“Probeer mijn recepten voor 30 dagen uit”

Garantie #1:

Niet goed geld terug

Ik ben zo overtuigd van mijn ervaring en kennis dat je het risicovrij kunt uitproberen. Als je het programma helemaal hebt doorlopen en je niet overtuigd bent van mijn recepten stuur dan een mailtje naar mij. Je krijgt het complete bedrag teruggestort!

Garantie #2:

30 dagen uitproberen

Als je het programma waardevol vindt, houd je het. Ben je niet tevreden? Laat het mij dan weten. Binnen 30 dagen stort ik direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Het programma is 100% digitaal, je hoeft dus niets terug te sturen.

Garantie #3:

Binnen 1 minuut toegang

Het enige wat je hoeft te doen is hier beneden op de ‘Direct Toegang’ link te klikken. Je gaat dan naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. (iDeal, PayPal of anders). Na betaling krijg je direct toegang tot het gehele programma.

We staan achter onze beloftes. Als je om wat voor redenen dan ook niet tevreden bent over het programma: 50 Recepten In 30 Minuten, stuur ons gewoon een e-mail. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie na datum van aankoop.

Guarantee

“Ria, hoeveel gaat mij dit kosten?”

Hoeveel zou het jou waard zijn, om een gewicht te blijven verliezen zonder een jojo-effect? Gezondheidsexperts lieten mij weten dat dit programma op zijn minst € 79,- zou moeten kosten. Maar dan zou het niet meer betaalbaar zijn voor sommige vrouwen. Daarom wil ik je alleen vandaag een speciaal aanbod doen:

Jij betaalt geen € 79,- maar…

Eenmalige betaling van
€ 79,-
€ 69,- € 49,- € 39,- € 27,-

(Dit is een tijdelijk lanceringsaanbod en de prijs zal deze week teruggaan naar € 39,- )

Dit aanbod zal ik op korte termijn stopzetten en het programma aanbieden voor € 39,- zodat het nog steeds een koopje is. Als je gebruik wilt maken van dit aanbod klik dan nu hieronder op de knop om Direct Toegang te krijgen tot alle bonussen:

Ja Ria, Ik Wil Gebruik Maken Van Het Aanbod En Ontvang Direct Toegang Tot Het Programma En Alle Extra’s!

50 recepten in 30 minuten

 • Ik begrijp,dat ik na betaling direct toegang heb tot het programma: “50 Recepten In 30 Minuten” met alle bonussen.
 • Ik begrijp, door vandaag actie te ondernemen ik de lage prijs van € 27,- betaal i.p.v. € 79,- of € 49,-
 • Ik weet dat ik een 30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie heb en als ik niet tevreden ben mijn geld terug krijg.

Ik klik daarom NU METEEN op onderstaande knop

50_Recepten_in_30_Minuten

“Veel gestelde vragen”

Wat is “50 Recepten In 30 Minuten” voor een programma Wat maakt “50 Recepten In 30 Minuten” uniek Ik heb al eerder een programma gekocht van Ria Kamelle, zoals: Slank door de Overgang en / of 20 dagen Suikervrij. Kan ik dit programma dan ook gebruiken? Aan hoeveel kilo’s gewichtsverlies moet ik denken als ik dit programma wil volgen? Heb ik speciaal kookgereedschap nodig? Zit ik aan een abonnement vast of zijn er verborgen kosten? Wordt er iets naar mij opgestuurd Hoe lang duurt het voordat ik kan beginnen? Bieden jullie een garantie? Zijn de gerechten vrij van gluten en zuivel? Ik eet geen vlees, is dit programma dan nog steeds geschikt voor mij? Waarom dien ik mij te registreren na betaling? Wat ontvang ik bij het programma: “50 Recepten In 30 Minuten”? Kan ik de boeken op mijn telefoon of tablet openen? Hoe lang blijft het programma beschikbaar? Hoe kan ik jullie bereiken bij eventuele vragen of problemen?

P.S. Je kunt nu 3 dingen doen

 1. Deze pagina verlaten zonder enige actie, om later terug te komen en te zien dat de prijs naar € 39,- is verhoogd.
 2. Je kunt op zoek gaan naar andere boeken of programma’s die veelal theoretisch, moeilijker en duurder zijn.
 3. Je besluit mijn programma 30 dagen lang uit te proberen voor € 79,- € 27,-

Simpel, snel en effectief afvallen met mijn receptenboek

Source